kategoria

Kartuce kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% ARPGI9PM per CANON

Kartuce kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% ARPGI9PM per CANON
Modeli: 6926474658728
MAGENTA
kompatibël
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 1.132 Lek
Pa Taksë: 944 Lek
Sasia  

Kartuce kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% ARPGI9PM per CANON 

e përdorshme në modelet e printerave:

PIXMA PRO 9500


Përshkrimi

Kartuce kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% ARPGI9PM per CANON 

e përdorshme në modelet e printerave:

PIXMA PRO 9500

Etiketat: PIXMA PRO 9500
www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë