kategoria

DRUM kompatibel DR3100 / DR3200 / DR3170 / DR3280 / DR580 / DR520 BK * E (25000)

DRUM kompatibel DR3100 / DR3200 / DR3170 / DR3280 / DR580 / DR520 BK * E (25000)
Modeli: BRO-DR3100
NERO
KOMPATIBEL
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 3.370 Lek
Pa Taksë: 2.809 Lek
Sasia  

DRUM kompatibel DR3100 / DR3200 / DR3170 / DR3280 / DR580 / DR520 BK * E (25000)

e përdorshme në modelet e printerave
HL-5240 , HL-5250DN , HL-5270DN , HL-5280DW , MFC-8460N , MFC-8860DN , MFC-8870DW , DCP-8065DN , DCP-8060 , HL-5240L


Përshkrimi

DRUM kompatibel DR3100 / DR3200 / DR3170 / DR3280 / DR580 / DR520 BK * E (25000)

e përdorshme në modelet e printerave
HL-5240 , HL-5250DN , HL-5270DN , HL-5280DW , MFC-8460N , MFC-8860DN , MFC-8870DW , DCP-8065DN , DCP-8060 , HL-5240L

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë