kategoria

Printer multifuntion 4-1 inkjet me wi-fi BROTHER MFC-J5330DW

Printer multifuntion 4-1 inkjet me wi-fi BROTHER MFC-J5330DW
Modeli: BROTHER-MFC-J5330DW
NERO
BROTHER MFC-J5330DW
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 27.000 Lek
Pa Taksë: 22.500 Lek
Sasia  
multifuntion 4-1inkjet me wi-fi BROTHER MFC-J5330DW

Printo, kopjo, skano dhe faks deri në madhësinë A4
Shpejtësia e printimit në të zezë 22 ipm dhe me ngjyra 20 ipm
Lidhje pa tel dhe me tela, WiFi Direct
Shtypja A3
Shtypje automatike duplex në A4

Printo, kopjo, skano dhe faks deri në madhësinë A4 Shpejtësia e printimit në të zezë 22 ipm dhe me ngjyra 20 ipm Lidhje pa tel dhe me tela, WiFi Direct Shtypja A3 Shtypje automatike duplex në A4

Produkte të ngjashem

Përshkrimi

multifuntion 4-1inkjet me wi-fi BROTHER MFC-J5330DW

Printo, kopjo, skano dhe faks deri në madhësinë A4
Shpejtësia e printimit në të zezë 22 ipm dhe me ngjyra 20 ipm
Lidhje pa tel dhe me tela, WiFi Direct
Shtypja A3
Shtypje automatike duplex në A4

Printo, kopjo, skano dhe faks deri në madhësinë A4 Shpejtësia e printimit në të zezë 22 ipm dhe me ngjyra 20 ipm Lidhje pa tel dhe me tela, WiFi Direct Shtypja A3 Shtypje automatike duplex në A4

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë