kategoria

TONER ORIGINALE KALTER CANON C-EXV55C

TONER ORIGINALE KALTER CANON C-EXV55C
Modeli: 4549292096408
CIANO
ORIGINALE
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 21.800 Lek
Pa Taksë: 18.167 Lek
Sasia  

TONER ORIGINALE KALTER CANON C-EXV55C

e përdorshme në modelet e printerave:

iR ADV C256i, iR ADV C356i


Përshkrimi

TONER ORIGINALE KALTER CANON C-EXV55C

e përdorshme në modelet e printerave:

iR ADV C256i, iR ADV C356i

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë