kategoria

TONER ORIGINALE CANON C-EXV55Y GIALLO

TONER ORIGINALE CANON C-EXV55Y GIALLO
Modeli: 4549292096422
GIALLO
ORIGINALE
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 21.800 Lek
Pa Taksë: 18.167 Lek
Sasia  

TONER ORIGINALE CANON C-EXV55Y GIALLO

e përdorshme në modelet e printerave:

iR ADV C256i, iR ADV C356i


Përshkrimi

TONER ORIGINALE CANON C-EXV55Y GIALLO

e përdorshme në modelet e printerave:

iR ADV C256i, iR ADV C356i

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë