kategoria

Printer multifuntion inkjet A4 Canon MAXIFY MB5150

Printer multifuntion inkjet A4 Canon MAXIFY MB5150
Modeli: CANON-MAXIFY-MB5150
COLOR
MAXIFY MB5150
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 27.000 Lek
Pa Taksë: 22.500 Lek
Sasia  

Printer multifuntion inkjet A4 Canon MAXIFY MB5150V

Shpejtësia e printimit: 24 in / e bardhë e zi, me 15,5 in / min.
Printim wireless nga smartphone e tablet.

Lidhja me Cloud: printim direkt nga Cloud ose email.
Rendimenti i lartë: 2.500 faqe në të zezë dhe 1.500 ngjyra.
Kartë kasete me kapacitet deri në 250 skedarë, 50 skedarë D-ADF.

 

Produkte të ngjashem

Përshkrimi

Printer multifuntion inkjet A4 Canon MAXIFY MB5150V

Shpejtësia e printimit: 24 in / e bardhë e zi, me 15,5 in / min.
Printim wireless nga smartphone e tablet.

Lidhja me Cloud: printim direkt nga Cloud ose email.
Rendimenti i lartë: 2.500 faqe në të zezë dhe 1.500 ngjyra.
Kartë kasete me kapacitet deri në 250 skedarë, 50 skedarë D-ADF.

 

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë