kategoria

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% D2815 per DELL S2810DN,H815DW 9000FAQE

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% D2815 per DELL S2810DN,H815DW 9000FAQE
Modeli: 5999093851178
Nero
Kompatibël
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 4.393 Lek
Pa Taksë: 3.661 Lek
Sasia  

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% D2815 per DELL S2810DN,H815DW

e përdorshme në modelet e printerave:

S2810DN,H815DW


Përshkrimi

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% D2815 per DELL S2810DN,H815DW

e përdorshme në modelet e printerave:

S2810DN,H815DW

Etiketat: S2810DN, H815DW
www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë