kategoria

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% e zeze HPCF259X per HP Laserje Pro M304,M404n/dn/dw,MFP428dw/fdn- WITHOUT CHIP

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% e zeze HPCF259X per HP Laserje Pro M304,M404n/dn/dw,MFP428dw/fdn- WITHOUT CHIP
Modeli: HPCF259X
NERO
KOMPATIBEL
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 3.500 Lek
Pa Taksë: 2.917 Lek
Sasia  

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% e zeze HPCF259X per HP Laserje Pro M304,M404n/dn/dw,MFP428dw/fdn- WITHOUT CHIP

e përdorshme në modelet e printerave:

HP LaserJet Pro M 304, LaserJet Pro M 404n, LaserJet Pro M 404dn, LaserJet Pro M 404dw, LaserJet Pro MFP 428dw, LaserJet Pro MFP 428fdn, LaserJet Pro MFP 428fdw


Përshkrimi

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% e zeze HPCF259X per HP Laserje Pro M304,M404n/dn/dw,MFP428dw/fdn- WITHOUT CHIP

e përdorshme në modelet e printerave:

HP LaserJet Pro M 304, LaserJet Pro M 404n, LaserJet Pro M 404dn, LaserJet Pro M 404dw, LaserJet Pro MFP 428dw, LaserJet Pro MFP 428fdn, LaserJet Pro MFP 428fdw

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë