kategoria

Toner kompatibel me garanci 100% e zeze HPW1106XPP (2K WITH CHIP)

Toner kompatibel me garanci 100% e zeze HPW1106XPP (2K WITH CHIP)
Modeli: HPW1106XPP
NERO
KOMPATIBEL
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 8.000 Lek
Pa Taksë: 6.666 Lek
Sasia  

Toner kompatibel me garanci 100% e zeze HPW1106XPP (2K WITH CHIP)
 e përdorshme në modelet e printerave:
HP Laser MFP 135a, 135w, 137fnw HP Laser 107a, 107w

 


Përshkrimi

Toner kompatibel me garanci 100% e zeze HPW1106XPP (2K WITH CHIP)
 e përdorshme në modelet e printerave:
HP Laser MFP 135a, 135w, 137fnw HP Laser 107a, 107w

 

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë