kategoria

IJC236Y YELLOW ORIGINALE per OCE CS2124/CS2136

IJC236Y YELLOW ORIGINALE per OCE CS2124/CS2136
Modeli: 8713878071073
Giallo
originale
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 17.700 Lek
Pa Taksë: 14.750 Lek
Sasia  

IJC236Y YELLOW ORIGINALE per OCE CS2124/CS2136

e përdorshme në modelet e printerave:

CS2124/CS2136


Përshkrimi

IJC236Y YELLOW ORIGINALE per OCE CS2124/CS2136

e përdorshme në modelet e printerave:

CS2124/CS2136

Etiketat: CS2124, CS2136
www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë