kategoria

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% KYOTK5240Y GIALLO

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% KYOTK5240Y GIALLO
Modeli: 700443253970
GIALLO
kompatibël
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 4.860 Lek
Pa Taksë: 4.050 Lek
Sasia  

e përdorshme në modelet e printerave:

 

ECOSYS M5526cdn, ECOSYS M5526cdw, ECOSYS P5026cdn, ECOSYS P5026cdw


Përshkrimi

e përdorshme në modelet e printerave:

 

ECOSYS M5526cdn, ECOSYS M5526cdw, ECOSYS P5026cdn, ECOSYS P5026cdw

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë