kategoria

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% e zeze LEXMARK MX310 per MX310d,MX310dn,MX410d, MX410dn,MX510de,MX511de,MX610dw,MX611de 2500 faqe

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% e zeze LEXMARK MX310 per MX310d,MX310dn,MX410d, MX410dn,MX510de,MX511de,MX610dw,MX611de  2500 faqe
Modeli: R80011175
Nero
Kompatibël
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 5.500 Lek
Pa Taksë: 4.583 Lek
Sasia  

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% e zeze LEXMARK MX310 per MX310d,MX310dn,MX410d, MX410dn,MX510de,MX511de,MX610dw,MX611de  2500 faqe

e përdorshme në modelet e printerave:

Lexmark MX310d,MX310dn,MX410d/MX410dn/415dn,MX510de,MX511de/dte/dhe,MX610dw,MX611de/dte/dhe

Produkte të ngjashem

Përshkrimi

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% e zeze LEXMARK MX310 per MX310d,MX310dn,MX410d, MX410dn,MX510de,MX511de,MX610dw,MX611de  2500 faqe

e përdorshme në modelet e printerave:

Lexmark MX310d,MX310dn,MX410d/MX410dn/415dn,MX510de,MX511de/dte/dhe,MX610dw,MX611de/dte/dhe

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë