kategoria

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% LEX58D2H00 e zeze per LEXMARK (15K FAQE)

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% LEX58D2H00 e zeze per LEXMARK (15K FAQE)
Modeli: LEX58D2H00
NERO
KOMPATIBEL
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 20.000 Lek
Pa Taksë: 16.667 Lek
Sasia  

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% LEX58D2H00 e zeze per LEXMARK (15K FAQE)

e përdorshme në modelet e printerave:

Lexmark MS 725 dvn, Lexmark MS 821 dn, Lexmark MS 821 n, Lexmark MS 822 de, Lexmark MS 823 dn, Lexmark MS 823 n, Lexmark MS 825 dn, Lexmark MS 825 dnv,Lexmark MS 826 de, Lexmark MX 721 ade, Lexmark MX 721 adhe, Lexmark MX 722 ade, Lexmark MX 722 adhe, Lexmark MX 820, Lexmark MX 822 ade, Lexmark MX 822 adxe, Lexmark MX 826 ade, Lexmark MX 826 adxe


Përshkrimi

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% LEX58D2H00 e zeze per LEXMARK (15K FAQE)

e përdorshme në modelet e printerave:

Lexmark MS 725 dvn, Lexmark MS 821 dn, Lexmark MS 821 n, Lexmark MS 822 de, Lexmark MS 823 dn, Lexmark MS 823 n, Lexmark MS 825 dn, Lexmark MS 825 dnv,Lexmark MS 826 de, Lexmark MX 721 ade, Lexmark MX 721 adhe, Lexmark MX 722 ade, Lexmark MX 722 adhe, Lexmark MX 820, Lexmark MX 822 ade, Lexmark MX 822 adxe, Lexmark MX 826 ade, Lexmark MX 826 adxe

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë