kategoria

Kartuce kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% magento LEX78C20M0 per LEXMARK CS421,CS521,CS622,CX421

Kartuce kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% magento LEX78C20M0 per LEXMARK CS421,CS521,CS622,CX421
Modeli: LEX78C20M0
magento
KOMPATIBEL
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 9.720 Lek
Pa Taksë: 8.100 Lek
Sasia  

Kartuce kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% magento LEX78C20M0 per LEXMARK CS421,CS521,CS622,CX421,CX421adn,CX522,CX522ade,CX622,CX622ade,CX625,CX625ade,CX625adhe
e përdorshme në modelet e printerave:

Lexmark CS421, CS421dn, CS521, CS521dn, CS622, CS622de, CX421, CX421adn, CX522, CX522ade, CX622, CX622ade, CX625, CX625ade, CX625adhe


Përshkrimi

Kartuce kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% magento LEX78C20M0 per LEXMARK CS421,CS521,CS622,CX421,CX421adn,CX522,CX522ade,CX622,CX622ade,CX625,CX625ade,CX625adhe
e përdorshme në modelet e printerave:

Lexmark CS421, CS421dn, CS521, CS521dn, CS622, CS622de, CX421, CX421adn, CX522, CX522ade, CX622, CX622ade, CX625, CX625ade, CX625adhe

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë