kategoria

Kartuce kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% ciano LEXC232HC0 per LEXMARK C2325/C2325dw/C2425

Kartuce kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% ciano LEXC232HC0 per LEXMARK C2325/C2325dw/C2425
Modeli: 700LEXC232HC0
CYAN
KOMPATIBEL
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 9.720 Lek
Pa Taksë: 8.100 Lek
Sasia  

Kartuce kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% ciano LEXC232HC0 per LEXMARK C2325/C2325dw/C2425

e përdorshme në modelet e printerave:

Lexmark C2325, C2325dw, C2425, C2425dw, C2535, C2535dw, MC 2325 adw, MC 2425 adw, MC 2535 adwe, MC 2640adwe


Përshkrimi

Kartuce kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% ciano LEXC232HC0 per LEXMARK C2325/C2325dw/C2425

e përdorshme në modelet e printerave:

Lexmark C2325, C2325dw, C2425, C2425dw, C2535, C2535dw, MC 2325 adw, MC 2425 adw, MC 2535 adwe, MC 2640adwe

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë