kategoria

Kartuce kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% e verdhe LEXC74C2SY per LEXMARK CS720de,dte,CS725de,dte/CX725de

Kartuce kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% e verdhe LEXC74C2SY per LEXMARK CS720de,dte,CS725de,dte/CX725de
Modeli: LEXC74C2SY
yellow
KOMPATIBEL
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 15.600 Lek
Pa Taksë: 13.000 Lek
Sasia  

Kartuce kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% e verdhe LEXC74C2SY per LEXMARK CS720de,dte,CS725de,dte/CX725de

e përdorshme në modelet e printerave:

Lexmark CS 720 de, Lexmark CS 720 dte, Lexmark CS 725 de, Lexmark CS 725 dte, Lexmark CX 725 de, Lexmark CX 725 dhe, Lexmark CX 725 dthe, Lexmark CX 725 Series


Përshkrimi

Kartuce kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% e verdhe LEXC74C2SY per LEXMARK CS720de,dte,CS725de,dte/CX725de

e përdorshme në modelet e printerave:

Lexmark CS 720 de, Lexmark CS 720 dte, Lexmark CS 725 de, Lexmark CS 725 dte, Lexmark CX 725 de, Lexmark CX 725 dhe, Lexmark CX 725 dthe, Lexmark CX 725 Series

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë