kategoria

Printeri refurbished me garanci 100% LEXMARK MX611dhe

Printeri refurbished me garanci 100% LEXMARK MX611dhe
Modeli: LEXMARK MX611dhe
NERO
refurbishead
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 29.000 Lek
Pa Taksë: 24.167 Lek
Sasia  

Printeri refurbished me garanci 100% LEXMARK MX611dhe

PRINTERI LASER BARDHE E ZI ME TOUCH SCREEN LCD (7")

SHPEJTESIA E PRINTIMIT 47PPM ME PRINTIMI DUPLEX I INTEGRUAR

RAM 3GB MAX-LIDHJET: USB2.0, LAN

Madhësia e letrës mbeshtetur A6, Oficio, Busta 7 3/4, Busta 9, JIS-B5, A4, Legal, A5, 

Lettera, Statement, Executive, Universale, Busta DL, Folio, Busta 10

 

(CMIMI 29.000LEKE PERFSHIRE TONER ME 10000 KOPJE)

Produkte të ngjashem

Përshkrimi

Printeri refurbished me garanci 100% LEXMARK MX611dhe

PRINTERI LASER BARDHE E ZI ME TOUCH SCREEN LCD (7")

SHPEJTESIA E PRINTIMIT 47PPM ME PRINTIMI DUPLEX I INTEGRUAR

RAM 3GB MAX-LIDHJET: USB2.0, LAN

Madhësia e letrës mbeshtetur A6, Oficio, Busta 7 3/4, Busta 9, JIS-B5, A4, Legal, A5, 

Lettera, Statement, Executive, Universale, Busta DL, Folio, Busta 10

 

(CMIMI 29.000LEKE PERFSHIRE TONER ME 10000 KOPJE)

Etiketat: refurbished
www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë