kategoria

Printeri refurbished me garanci 100% LEXMARK MX610de

Printeri refurbished me garanci 100% LEXMARK MX610de
Modeli: LEXMARK MX610de
NERO
refurbishead
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 27.926 Lek
Pa Taksë: 23.272 Lek
Sasia  

PRINTERI LEXMARK MX610DE MULTIFUNZION MONOCHROME LASER BARDHE E ZI ME TOUCH SCREEN LCD (7")

-SHPEJTESIA E PRINTIMIT 50PPM      -PRINTIMI DUPLEX I INTEGRUAR        - RAM 3GB MAX        -LIDHJET: USB2.0, LAN

-Madhësia e letrës MBESHTETUR
A6, Oficio, Busta 7 3/4, Busta 9, JIS-B5, A4, Legal, A5, 
Lettera, Statement, Executive, Universale, Busta DL, Folio, Busta 10

CMIMI 29.000LEKE PERFSHIRE TONER ME 10000 KOPJE

Produkte të ngjashem

Përshkrimi

PRINTERI LEXMARK MX610DE MULTIFUNZION MONOCHROME LASER BARDHE E ZI ME TOUCH SCREEN LCD (7")

-SHPEJTESIA E PRINTIMIT 50PPM      -PRINTIMI DUPLEX I INTEGRUAR        - RAM 3GB MAX        -LIDHJET: USB2.0, LAN

-Madhësia e letrës MBESHTETUR
A6, Oficio, Busta 7 3/4, Busta 9, JIS-B5, A4, Legal, A5, 
Lettera, Statement, Executive, Universale, Busta DL, Folio, Busta 10

CMIMI 29.000LEKE PERFSHIRE TONER ME 10000 KOPJE

Etiketat: refurbished
www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë