kategoria

Toner HP CE505X (05X) / CF280X (80X) Canon 719 kompatibël EXV 40

Toner HP CE505X (05X) / CF280X (80X) Canon 719 kompatibël EXV 40
Modeli: R80011229
kompatibël
ngjyrë e zezë
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 2.993 Lek
Pa Taksë: 2.494 Lek
Sasia  

Toner HP CE505X (05X) / CF280X (80X) Canon 719 kompatibël EXV 40

e përdorshme në modelet e printerave:
HP LaserJet Pro 400 M401a , LaserJet Pro 400 M401d , LaserJet Pro 400 M401dn , LaserJet Pro 400 M401dw , LaserJet Pro 400 MFP M425dn , LaserJet Pro 400 MFP M425dw , LaserJet Pro 400 M401dne , LaserJet 2050 , 2055 , P2055D , 2055DN , 2055X

CANON IR1133A, IR1133, IR1133iF


Përshkrimi

Toner HP CE505X (05X) / CF280X (80X) Canon 719 kompatibël EXV 40

e përdorshme në modelet e printerave:
HP LaserJet Pro 400 M401a , LaserJet Pro 400 M401d , LaserJet Pro 400 M401dn , LaserJet Pro 400 M401dw , LaserJet Pro 400 MFP M425dn , LaserJet Pro 400 MFP M425dw , LaserJet Pro 400 M401dne , LaserJet 2050 , 2055 , P2055D , 2055DN , 2055X

CANON IR1133A, IR1133, IR1133iF

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë