kategoria

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% M1300H per KONICA MINOLTA

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% M1300H per KONICA MINOLTA
Modeli: 6940843132886
Nero
Compatibile
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 3.240 Lek
Pa Taksë: 2.700 Lek
Sasia  

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% M1300H per KONICA MINOLTA

e përdorshme në modelet e printerave:

PAGEPRO 1300 W, 1350 E, 1350 W, 1350EN, 1380 MF, 1390 MF


Përshkrimi

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% M1300H per KONICA MINOLTA

e përdorshme në modelet e printerave:

PAGEPRO 1300 W, 1350 E, 1350 W, 1350EN, 1380 MF, 1390 MF

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë