kategoria

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% e kalter MITN221C per KONICA MINOLTA Bizhub C227,C287-21K

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% e kalter MITN221C per KONICA MINOLTA Bizhub C227,C287-21K
Modeli: 700MITN221C
CYAN
KOMPATIBEL
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 8.100 Lek
Pa Taksë: 6.750 Lek
Sasia  

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% e kalter MITN221C per KONICA MINOLTA Bizhub C227,C287-21K

e përdorshme në modelet e printerave:

Konica Minolta Bizhub C 227, Bizhub C 287


Përshkrimi

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% e kalter MITN221C per KONICA MINOLTA Bizhub C227,C287-21K

e përdorshme në modelet e printerave:

Konica Minolta Bizhub C 227, Bizhub C 287

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë