kategoria

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% e verdhe MITN514Y per Minolta Bizhub C458,C558,C658-26k

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% e verdhe MITN514Y per Minolta Bizhub C458,C558,C658-26k
Modeli: 700MITN514Y
yellow
KOMPATIBEL
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 8.910 Lek
Pa Taksë: 7.425 Lek
Sasia  

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% e verdhe MITN514Y per Minolta Bizhub C458,C558,C658-26k

e përdorshme në modelet e printerave:

Konica Minolta Bizhub C 458, Konica Minolta Bizhub C 558, Konica Minolta Bizhub C 658


Përshkrimi

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% e verdhe MITN514Y per Minolta Bizhub C458,C558,C658-26k

e përdorshme në modelet e printerave:

Konica Minolta Bizhub C 458, Konica Minolta Bizhub C 558, Konica Minolta Bizhub C 658

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë