kategoria

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% MLT-D111L Samsung M2020,M2070F,M2022W,M2026W (1.800 faqe) NEW CHIP

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% MLT-D111L Samsung M2020,M2070F,M2022W,M2026W (1.800 faqe) NEW CHIP
Modeli: R80010635
Nero
Compatibile
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 2.000 Lek
Pa Taksë: 1.667 Lek
Sasia  

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% MLT-D111L Samsung M2020,M2070F,M2022W,M2026W (1.800 faqe) NEW CHIP

e përdorshme në modelet e printerave:

Xpress M2022 , Xpress M2022W , Xpress M2070 , Xpress M2070W , Xpress M2070F , Xpress M2070FW


Përshkrimi

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% MLT-D111L Samsung M2020,M2070F,M2022W,M2026W (1.800 faqe) NEW CHIP

e përdorshme në modelet e printerave:

Xpress M2022 , Xpress M2022W , Xpress M2070 , Xpress M2070W , Xpress M2070F , Xpress M2070FW

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë