kategoria

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% Lexmark nero 50F2H00 502H per MS 310 e zezë 50F2H00 502H për MS 310

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% Lexmark nero 50F2H00 502H per MS 310 e zezë 50F2H00 502H për MS 310
Modeli: R80009707
ngjyrë e zezë
kompatibël
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 6.000 Lek
Pa Taksë: 5.000 Lek
Sasia  

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% Lexmark nero 50F2H00 502H per MS 310 e zezë 50F2H00 502H për MS 310

5000 faqe
e përdorshme në modelet e printerave
MS310d , MS310dn , MS410d , MS410dn , MS510dn , MS610dn , MS610de ,MS610dte, ms312

Produkte të ngjashem

Përshkrimi

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% Lexmark nero 50F2H00 502H per MS 310 e zezë 50F2H00 502H për MS 310

5000 faqe
e përdorshme në modelet e printerave
MS310d , MS310dn , MS410d , MS410dn , MS510dn , MS610dn , MS610de ,MS610dte, ms312

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë