kategoria

NCDK22205 2mmX30.48m per Brother P-Touch QL1000 1050 1060

NCDK22205 2mmX30.48m per Brother P-Touch QL1000 1050 1060
Modeli: 700443245357
kompatibël
Compatibile
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 1.199 Lek
Pa Taksë: 999 Lek
Sasia  

NCDK22205 2mmX30.48m per Brother P-Touch QL1000 1050 1060

e përdorshme në modelet e printerave:

 

Brother P-Touch QL 1000, Series Brother P-Touch QL 1050, Brother P-Touch QL 1050 N


Përshkrimi

NCDK22205 2mmX30.48m per Brother P-Touch QL1000 1050 1060

e përdorshme në modelet e printerave:

 

Brother P-Touch QL 1000, Series Brother P-Touch QL 1050, Brother P-Touch QL 1050 N

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë