kategoria

RICE4675 Transfer Belt Cleaning Blade per RICOH MP6001,7000

RICE4675 Transfer Belt Cleaning Blade per RICOH MP6001,7000
Modeli: 6946326546751
kompatibël
Compatibile
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 1.335 Lek
Pa Taksë: 1.112 Lek
Sasia  

e përdorshme në modelet e printerave:

Ricoh MP9001,Aficio MP9002 ,Aficio MP6001,Aficio MP6002,Aficio MP7001,Aficio MP8001, Aficio MP6000,Aficio MP7000,Aficio MP8000, Aficio MP5500,Aficio MP6500,Aficio MP7500  ,Aficio 1060,Aficio 1075


Përshkrimi

e përdorshme në modelet e printerave:

Ricoh MP9001,Aficio MP9002 ,Aficio MP6001,Aficio MP6002,Aficio MP7001,Aficio MP8001, Aficio MP6000,Aficio MP7000,Aficio MP8000, Aficio MP5500,Aficio MP6500,Aficio MP7500  ,Aficio 1060,Aficio 1075

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë