kategoria

Printer multifuntion me ngjyrat KYOCERA ECOSYS M5521cdn

Printer multifuntion me ngjyrat KYOCERA ECOSYS M5521cdn
Printer multifuntion me ngjyrat KYOCERA ECOSYS M5521cdn Printer multifuntion me ngjyrat KYOCERA ECOSYS M5521cdn
Modeli: P-ECOSYS M5521cdn
MULTIFUNZIONE
ECOSYS M5521cdn
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 37.000 Lek
Pa Taksë: 30.833 Lek
Sasia  

Printer multifuntion me ngjyrat KYOCERA ECOSYS M5521cdn

Deri në 21 ppm - A4 - me ngjyra dhe pikturë njëngjyrëshe
Cilësia e printimit 1200 dpi
Përputhshmëria e telefonit celular - AirPrint, Mopria, KYOCERA Shtypja në celular
 Funksione:  Printim, kopjim, skanim dhe faksim standard në të dy anët
 Printim i drejtpërdrejtë nga memorja flash USB
 Projektimi kompakt dhe niveli i ulët i zhurmës
 Kosto jashtëzakonisht të ulëta operative

Produkte të ngjashem

Përshkrimi

Printer multifuntion me ngjyrat KYOCERA ECOSYS M5521cdn

Deri në 21 ppm - A4 - me ngjyra dhe pikturë njëngjyrëshe
Cilësia e printimit 1200 dpi
Përputhshmëria e telefonit celular - AirPrint, Mopria, KYOCERA Shtypja në celular
 Funksione:  Printim, kopjim, skanim dhe faksim standard në të dy anët
 Printim i drejtpërdrejtë nga memorja flash USB
 Projektimi kompakt dhe niveli i ulët i zhurmës
 Kosto jashtëzakonisht të ulëta operative

Etiketat: M5521cdn
www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë