kategoria

Printera

Specifikoni Kërkimin

Shfaqni:
Renditni Nga:
PRINTER CANON PIXMA MX495 ME GARANCI 100%
PRINTER CANON PIXMA MX495 ME GARANCI 100% Multifunksion Wi-Fi me ngjyra, ekonomik dhe nuk ze shum..
6.480 Lek

pa Taksë: 5.400 Lek
PRINTER LEXMARK MX317dn ME GARANCI 100%
PRINTER LEXMARK MX317dn ME GARANCI 100% Printer me lazer multifunksional A4 me pikturë njëngjësor..
20.250 Lek

pa Taksë: 16.875 Lek
PRINTER SAMSUNG XPRESS M2675F ME GARANCI 100%
PRINTER SAMSUNG XPRESS M2675F ME GARANCI 100% Printer me lazer multifunksional A4 Shpejtësia e..
20.250 Lek

pa Taksë: 16.875 Lek
PROFESSIONAL LABEL PRINTER BROTHER QL-700
PROFESSIONAL LABEL PRINTER BROTHER QL-700  usb interface dpi: 300x600  Kapaciteti..
10.530 Lek

pa Taksë: 8.775 Lek


Kontrollini nëse ka produkte kompatibël duke klikuar këtë tag : Printera

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë