kategoria

Printer multifuntion Bardhë e zi oki MB472 dnw (MB400 SERIES) me garanci 100%

Printer multifuntion Bardhë e zi oki MB472 dnw (MB400 SERIES) me garanci 100%
Modeli: oki MB472dnw
bianco
monocromatic
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 34.667 Lek
Pa Taksë: 28.889 Lek
Sasia  

Printer multifuntion Bardhë e zi oki MB472 dnw (MB400 SERIES) me garanci 100% 

Numri i përdoruesve: 1 - 5

Funksionet: Funksionet automatike të kopjimit, shtypjes, skanimit dhe faksit të dyanshëm

Shpejtësia e shtypjes A4: 33ppm

Shpejtësia e kopjimit A4: Deri në 30 ppm

Shpejtësia e skanimit A4: Deri në 10/30 ppm

bardhë e zi Rezolucioni i printimit: 1200 x 1200 dpi

Kapaciteti I tonerit rreth 3000/ 7000/ 12000

Produkte të ngjashem

Përshkrimi

Printer multifuntion Bardhë e zi oki MB472 dnw (MB400 SERIES) me garanci 100% 

Numri i përdoruesve: 1 - 5

Funksionet: Funksionet automatike të kopjimit, shtypjes, skanimit dhe faksit të dyanshëm

Shpejtësia e shtypjes A4: 33ppm

Shpejtësia e kopjimit A4: Deri në 30 ppm

Shpejtësia e skanimit A4: Deri në 10/30 ppm

bardhë e zi Rezolucioni i printimit: 1200 x 1200 dpi

Kapaciteti I tonerit rreth 3000/ 7000/ 12000

Etiketat: oki MB472
www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë