kategoria

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% RIMP6003BK E ZEZE per RICOH

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% RIMP6003BK E ZEZE per RICOH
Modeli: 700443249010
Nero
kompatibël
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 9.519 Lek
Pa Taksë: 7.933 Lek
Sasia  

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% RIMP6003BK E ZEZE per RICOH 

e përdorshme në modelet e printerave:

Ricoh Aficio MP C4503 SP, 4503 sp, C5503 a sp, 5503 sp, C6003 sp, MP C6000 Series, MP C 6003, MP C 6003 sp

 


Përshkrimi

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% RIMP6003BK E ZEZE per RICOH 

e përdorshme në modelet e printerave:

Ricoh Aficio MP C4503 SP, 4503 sp, C5503 a sp, 5503 sp, C6003 sp, MP C6000 Series, MP C 6003, MP C 6003 sp

 

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë