kategoria

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% RISP5200HE per RICOH Aficio SP 5200/Aficio SP 5210

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% RISP5200HE per RICOH Aficio SP 5200/Aficio SP 5210
Modeli: 700443244930
Nero
Compatibile
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 12.814 Lek
Pa Taksë: 10.679 Lek
Sasia  

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% RISP5200HE per RICOH Aficio SP 5200/Aficio SP 5210

e përdorshme në modelet e printerave:

RICOH Aficio SP 5200/Aficio SP 5210

 


Përshkrimi

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% RISP5200HE per RICOH Aficio SP 5200/Aficio SP 5210

e përdorshme në modelet e printerave:

RICOH Aficio SP 5200/Aficio SP 5210

 

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë