kategoria

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% TK5230 e zeze rreth 2600 faqe

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% TK5230 e zeze rreth  2600 faqe
Modeli: 700443253901
nero
kompatibël
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 2.965 Lek
Pa Taksë: 2.471 Lek
Sasia  

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% TK5230 e zeze rreth  2600 faqe

e përdorshme në modelet e printerave:

ECOSYSM5521cdn, ECOSYSM5521cdw, ECOSYSP5021cdn, ECOSYSP5021cdw

 

Produkte të ngjashem

Përshkrimi

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% TK5230 e zeze rreth  2600 faqe

e përdorshme në modelet e printerave:

ECOSYSM5521cdn, ECOSYSM5521cdw, ECOSYSP5021cdn, ECOSYSP5021cdw

 

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë