kategoria

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% BROTHER TN 2420

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% BROTHER TN 2420
Modeli: R80011670
Nero
Kompatibël
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 1.750 Lek
Pa Taksë: 1.458 Lek
Sasia  

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% BROTHER TN 2420

e përdorshme në modelet e printerave:

Brother DCP-L2531DW/DCP-L2535DW/DCP-L2550DW/HL-L2395DW/MFC-L2710DW/MFC-L2713DW/MFC-L2715DW/MFC-L2716DW//MFC-L2730DW/MFC-L2750DW/MFC-L2751DW/MFC-L2770DW/MFC-L2771DW

Produkte të ngjashem

Përshkrimi

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% BROTHER TN 2420

e përdorshme në modelet e printerave:

Brother DCP-L2531DW/DCP-L2535DW/DCP-L2550DW/HL-L2395DW/MFC-L2710DW/MFC-L2713DW/MFC-L2715DW/MFC-L2716DW//MFC-L2730DW/MFC-L2750DW/MFC-L2751DW/MFC-L2770DW/MFC-L2771DW

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë