kategoria

Drum kompatibël e ndertuar e re, e garantuar për Lexmark Drum unit DR 50F0Z00

Drum kompatibël e ndertuar e re, e garantuar për Lexmark Drum unit DR 50F0Z00
Modeli: 700LEX50F0Z00L
Nero
Compatibile Remanufactured
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 7.290 Lek
Pa Taksë: 6.075 Lek
Sasia  

Compatibile rigenerato garantito
Modello: LEX50F0Z00
Drum per Lexmark MS,MX310,410,510,610,511,611S-60K 500Z

Produkte të ngjashem

Përshkrimi

Compatibile rigenerato garantito
Modello: LEX50F0Z00
Drum per Lexmark MS,MX310,410,510,610,511,611S-60K 500Z

Etiketat: Lexmark MS, MX310, 410, 510, 610, 511, 611S
www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë