kategoria

HP 17A (CF217A) Toner e zeze kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% HP NEW CHIP

HP 17A (CF217A) Toner e zeze kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% HP NEW CHIP
Modeli: R80011557
Nero
Toner
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 2.500 Lek
Pa Taksë: 2.083 Lek
Sasia  

HP 17A (CF217A) Toner e zeze kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% HP NEW CHIP

e përdorshme në modelet e printerave:

LaserJet Pro M102w / LaserJet Pro MFP M130nw / LaserJet Pro M102a / LaserJet Pro MFP M130a / LaserJet Pro MFP M130fn / LaserJet Pro MFP M130fw

 


Përshkrimi

HP 17A (CF217A) Toner e zeze kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% HP NEW CHIP

e përdorshme në modelet e printerave:

LaserJet Pro M102w / LaserJet Pro MFP M130nw / LaserJet Pro M102a / LaserJet Pro MFP M130a / LaserJet Pro MFP M130fn / LaserJet Pro MFP M130fw

 

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë