kategoria

KX-F18XXJT

Shfaqni:
Renditni Nga:
TTR Rotoli & Wax kompatibël e ndertuar e re, e garantuar Panasonic Fax KX-FA136X
Compatibile rigenerato garantito Modello: KX-FA136X TTR Fax KX-FP300JT/FP320JT/F18XXJT-100 Mt.- KX ..
2.246 Lek

pa Taksë: 1.872 Lek


Kontrollini nëse ka produkte kompatibël duke klikuar këtë tag : KX-F18XXJT

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë