kategoria

KX-MB2270

Shfaqni:
Renditni Nga:
Toner kompatibël e ndertuar e re, e garantuar për Panasonic Laserjet KX-FAT431X
Compatibile rigenerato garantito Modello: KX-FAT431X Rig per KX-MB2230,KX-MB2270,KX-MB2515,KX-MB254..
11.846 Lek

pa Taksë: 9.872 Lek


Kontrollini nëse ka produkte kompatibël duke klikuar këtë tag : KX-MB2270

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë