kategoria

TTR Rotoli & Wax kompatibël e ndertuar e re, e garantuar Panasonic Fax KX-FA54X

TTR Rotoli & Wax kompatibël e ndertuar e re, e garantuar Panasonic Fax KX-FA54X
Modeli: 700KX-FA54X L
Nero
Compatibile Remanufactured
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 2.108 Lek
Pa Taksë: 1.757 Lek
Sasia  

Compatibile rigenerato garantito
Modello: KX-FA54X
2xTTR FAX KX FP 141/145-105 PAG - 35 Mt. KX-FA54X


Përshkrimi

Compatibile rigenerato garantito
Modello: KX-FA54X
2xTTR FAX KX FP 141/145-105 PAG - 35 Mt. KX-FA54X

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë