kategoria

DRUM BRODR3400 kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% per BROTHER HL-6250,6300,6400,6600,6800,6900,5000 (5000 FAQE)

DRUM BRODR3400 kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% per BROTHER HL-6250,6300,6400,6600,6800,6900,5000 (5000 FAQE)
Modeli: 700443249515
DRUM
Kompatibël
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 3.103 Lek
Pa Taksë: 2.585 Lek
Sasia  

DRUM BRODR3400 kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% per BROTHER HL-6250,6300,6400,6600,6800,6900,5000 (5000 FAQE)

e përdorshme në modelet e printerave:

HL-L6250DN, HL-L6300DW, HL-L6400DW, HL-L6400DWTT, DCP-L6600DW, MFC-L6800DW, MFC-L6800DWT, MFC-L6900DW, HL-L5000D, HL-L5100DN, HL-L5100DNT, HL-L5100DNTT, HL-L5200DW, DCP-L5500DN, MFC-L5700DN, MFC-L5750DW


Përshkrimi

DRUM BRODR3400 kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% per BROTHER HL-6250,6300,6400,6600,6800,6900,5000 (5000 FAQE)

e përdorshme në modelet e printerave:

HL-L6250DN, HL-L6300DW, HL-L6400DW, HL-L6400DWTT, DCP-L6600DW, MFC-L6800DW, MFC-L6800DWT, MFC-L6900DW, HL-L5000D, HL-L5100DN, HL-L5100DNT, HL-L5100DNTT, HL-L5200DW, DCP-L5500DN, MFC-L5700DN, MFC-L5750DW

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë