kategoria

kartuce kompatibel e rigjeneruar me garanci 100% giallo LC22U 1200 pagine

kartuce kompatibel e rigjeneruar me garanci 100% giallo LC22U 1200 pagine
Modeli: ARLC22UY
Giallo
kompatibël
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 510 Lek
Pa Taksë: 425 Lek
Sasia  

 kartuce kompatibel e rigjeneruar me garanci 100% giallo LC22U 1200 pagine

e përdorshme në modelet e printerave:

 Brother MFC-J985DW / DCP-J785DW


Përshkrimi

 kartuce kompatibel e rigjeneruar me garanci 100% giallo LC22U 1200 pagine

e përdorshme në modelet e printerave:

 Brother MFC-J985DW / DCP-J785DW

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë