kategoria

LABEL NCDK11201 White 29mmX90mm 400psc for Brother P-Touch QL1000 1050 1060

LABEL NCDK11201 White 29mmX90mm 400psc for Brother P-Touch QL1000 1050 1060
Modeli: 700443245241
white
kompatibël
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 1.047 Lek
Pa Taksë: 873 Lek
Sasia  

LABEL NCDK11201 White 29mmX90mm 400psc for Brother P-Touch QL1000 1050 1060

e përdorshme në modelet e printerave:

Brother P-Touch QL 1000 Series / QL 1050 / QL 1050 N / QL 1060 N / QL 500 / QL 500 A / QL 500 BS / QL 500 BW / QL 500 Series / QL 550 / QL 560 / QL 560 Series / QL 560 VP / QL 560 YX / QL 570 / QL 580 / QL 580 N / QL 580 Series / QL 650 TD / QL 700 / QL 710 W / QL 720 NW

 


Përshkrimi

LABEL NCDK11201 White 29mmX90mm 400psc for Brother P-Touch QL1000 1050 1060

e përdorshme në modelet e printerave:

Brother P-Touch QL 1000 Series / QL 1050 / QL 1050 N / QL 1060 N / QL 500 / QL 500 A / QL 500 BS / QL 500 BW / QL 500 Series / QL 550 / QL 560 / QL 560 Series / QL 560 VP / QL 560 YX / QL 570 / QL 580 / QL 580 N / QL 580 Series / QL 650 TD / QL 700 / QL 710 W / QL 720 NW

 

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë