kategoria

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% e zeze BROTHER TN2420 WHIT CHIP

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% e zeze BROTHER TN2420 WHIT CHIP
Modeli: R80013285
Nero
Compatibile
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 4.333 Lek
Pa Taksë: 3.611 Lek
Sasia  

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% e zeze BROTHER TN2420 WHIT CHIP

e përdorshme në modelet e printerave:

DCP-L2531DW, DCP-L2535DW, DCP-L2550DW, HL-L2395DW, MFC-L2710DW, MFC-L2713DW, MFC-L2715DW, MFC-L2716DW, MFC-L2730DW, MFC-L2750DW, MFC-L2751DW, MFC-L2770DW, MFC-L2771DW

Produkte të ngjashem

Përshkrimi

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% e zeze BROTHER TN2420 WHIT CHIP

e përdorshme në modelet e printerave:

DCP-L2531DW, DCP-L2535DW, DCP-L2550DW, HL-L2395DW, MFC-L2710DW, MFC-L2713DW, MFC-L2715DW, MFC-L2716DW, MFC-L2730DW, MFC-L2750DW, MFC-L2751DW, MFC-L2770DW, MFC-L2771DW

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë