kategoria

Brother drum DR-2300 Kompatibël

Brother drum DR-2300 Kompatibël
Modeli: R80009769
NERO
kompatibël
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 2.407 Lek
Pa Taksë: 2.006 Lek
Sasia  

Brother drum DR-2300 Kompatibël
e përdorshme në modelet e printerave
HL-L2300D , HL-L2340DW , HL-L2360DN , HL-L2365DW , DCP-L2500D , DCP-L2520DW ,DCP-L2540DN , MFC-L2700DW , MFC-L2740DW , DCP-L2560DW , MFC-L2720DW


Përshkrimi

Brother drum DR-2300 Kompatibël
e përdorshme në modelet e printerave
HL-L2300D , HL-L2340DW , HL-L2360DN , HL-L2365DW , DCP-L2500D , DCP-L2520DW ,DCP-L2540DN , MFC-L2700DW , MFC-L2740DW , DCP-L2560DW , MFC-L2720DW

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë