kategoria

TASKalfa265ci

Shfaqni:
Renditni Nga:
Toner Laserjet kompatibël me ngjyra e ndertuar e re, e garantuar për Kyocera  e kaltër TK5135C
Compatibile rigenerato garantito Modello: KYOTK5135C Ciano tibl per Kyocera/Mita TASKalfa 260/265ci..
7.579 Lek

pa Taksë: 6.316 Lek
Toner Laserjet kompatibël me ngjyra e ndertuar e re, e garantuar për Kyocera  e zezë TK5135BK
Compatibile rigenerato garantito Modello: KYOTK5135BK nero per Kyocera/Mita TASKalfa 260/265ci/266c..
11.071 Lek

pa Taksë: 9.226 Lek
Toner Laserjet kompatibël me ngjyra e ndertuar e re, e garantuar për Kyocera e verdhë TK5135Y
Compatibile rigenerato garantito Modello: KYOTK5135Y giallo per Kyocera/Mita TASKalfa 260/265ci/266..
7.579 Lek

pa Taksë: 6.316 Lek


Kontrollini nëse ka produkte kompatibël duke klikuar këtë tag : TASKalfa265ci

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë