kategoria

Kyocera toner ngjyrë e zezë TK-140 1T02H50EU0 deri në 4000 faqe

Kyocera toner ngjyrë e zezë TK-140 1T02H50EU0 deri në 4000 faqe
Modeli: TK-140 1T02H50EU0

origjinale
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 13.789 Lek
Pa Taksë: 11.491 Lek
Sasia  
Kyocera toner ngjyrë e zezë TK-140 1T02H50EU0 deri në 4000 faqe
e përdorshme në modelet e printerave
FS-1100 , FS-1100N

Përshkrimi

Kyocera toner ngjyrë e zezë TK-140 1T02H50EU0 deri në 4000 faqe
e përdorshme në modelet e printerave
FS-1100 , FS-1100N
Etiketat: FS-1100 ,  FS-1100N
www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë