Transportimi i tonerave dhe inkeve ne destinacionin e kerkuar

  Toner and Toner Shqiperi ofron transport pa pagese per kryeqytetin e Tiranes, per dergesat e tonerave dhe inkeve te cdo lloj modeli printeri ne destinacionin e kerkuar  ose vendbanimin tuaj. Gjithashtu  bashke me transportin perfshihet  montimi dhe asistenca per vendosjen e tonerit ose inkeve  per printerin ose printerat tuaj me profesionalizem dhe shpjetesi.

    Transporti i produkteve pa pagese ofrohet ne gjithe territorin e kryeqyetit te Tiranes dhe  qe ky sherbim tiu ofrohet ju duhet te telefononi ne numrin 0697388305 ose te na shkruani ne whatsapp ne te njejtin numer dhe ne nje kohe shume te shkurter produkti  qe ju do porosisni do jete ne vendodhjen tuaj.    Githashtu mund thjesht te beni porosi per tonerin ose inkun qe ju deshironi nga websit-i jone dhe stafi jone do ju njoftoj per gjendjen e produktit dhe do ju bejne dorezimin me profesionalizem.

  Ofrojme asistence dhe montim te tonerit per cdo lloj modeli printer qe mund te keni ne zyren tuaj.

Beni porosine tuaj online ose telefoni dhe shkruani tani per te bere porosine tuaj ne numrin 0697388305

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë