kategoria

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% e zeze Xerox 3020 per Phaser 3020/WorkCentre 3025

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% e zeze  Xerox 3020 per Phaser 3020/WorkCentre 3025
Modeli: R80009608
Nero
Toner
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 2.000 Lek
Pa Taksë: 1.667 Lek
Sasia  

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% e zeze  Xerox 3020 per Phaser 3020/WorkCentre 3025
e përdorshme në modelet e printerave:

Phaser 3020/WorkCentre 3025


Përshkrimi

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% e zeze  Xerox 3020 per Phaser 3020/WorkCentre 3025
e përdorshme në modelet e printerave:

Phaser 3020/WorkCentre 3025

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë