Rreth nesh

 

Eksperienca lind nga pasioni dhe nga kompetenca.

 

Kompetencat e akumuluara në sektorë të tjerë kanë bërë të mundur që Kompania të arrijë të bëhet shumë shpejt një ndër ndërmarrjet leader në të gjithë Evropën. Komponentët e suksesit tonë, përveç pasionit dhe kompetencës, janë padyshim eksperienca e madhe e specialistëve tanë, kujdesi i vazhdueshëm për klientelën si dhe seleksionimi i produkteve me cilësi të lartë.

Toner&Toner - shitje me shumicë e pakicë -  kryen asistencë teknike dhe shitje të printerave laser e inkjet dhe furnizon me kartuça për printera laser e inkjet si dhe tonera për printera laser bardhë e zi dhe me ngjyra.

Qëllimi i portalit të ri www.tonerandtoner.al është përmbushja plotësisht si e kërkesave të të gjithë privatëve dhe profesionistëve të cilët përdorin printera në vendin e punës apo në shtëpi ashtu dhe të distributorëve të cilët mund të kërkojnë preventivë të personalizuar për sasi të mëdha furnizimi. Toner&Toner zotëron një sistem logjistik të avancuar që mbështetet në një sistem informatik në gjendje të ofrojë disponueshmëri të menjëhershme të magazinës, shpejtësi blerjeje dhe gjurmim të dërgesës së porosisë.

Toner&Toner i kushton tepër vëmendje nevojave të klientëve, e mbështetur nga prania e një grupi pune të formuar nga specialistë të gatshmëm për të ofruar asistencë në çdo moment e në gjendje të këshillojnë zgjedhjen e produkteve më të përshtatshme sipas nevojave të klientëve.

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë