Distributor me shumicë i tonerave dhe kartuçave

Toner&Toner është distributor me shumicë i kartuçave me bojë dhe kartuçave toner si origjinale ashtu dhe kompatibël. Pas dhjetëra vitesh eksperience direkte në territor si dhe në botën e-commerce, Toner&Toner ka seleksionuar produktet më të mira duke mundur kështu të ofrojë cilësinë maksimale me cmimet më të ulëta në treg. Toner&Toner zotëron katalogun më të madh të mundshëm të artikujve dhe garanton disponueshmëri të menjëhershme të çdo artikulli për konsum ekzistues.

E-commerce i Toner&Toner ofron shpejtësi lundrimi dhe kërkimi web. Përmes lundrimit nëpër faqe mund të gjeni menjëherë si printerin ashtu dhe kartuçën e veçantë. Në rast produktesh që nuk gjeni aty, mund të kontaktoni njërin prej operatorëve, të disponueshëm në chat të drejtpërdrejtë, e të kërkoni një preventiv të personalizuar, përmes faqeve të ndryshme të kontaktit, edhe të ndihmuar nga asistenca telefonike.

Kostoja e dërgesës është e njëjtë dhe nuk ndryshon, pa u varur nga sasia apo pesha e mallit të blerë. Dërgesa kryhet në kohën më  të shkurtër të mundshme, 24/48 orë. Nuk janë të rralla e-mailet me komplimente për shpejtësinë e dërgesës. Mënyrat e pagesës janë në kohë reale dhe plotësisht të sigurta.

Përdorimi i   e-commerce në cilësinë e shitësit është shumë i thjeshtë, pas rregjistrimit të zakonshëm, mjafton të  dërgoni një e-mail me ekstraktin e rregjistrit tregëtar. Pas verifikimit të të dhënave, do të mund ta përdorni menjëherë e do të mund të konsultoheni e të blini me cmimin e veçantë për shitësit. Nuk aplikohet asnjë limit minimal apo maksimal për kryerjen e porosisë.

Për më tepër informacion shkruani një përmbledhje të shkurtër dhe dërgojeni në adresën tirana@tonerandtoner.al  ose mbushni formularin e kontaktit.

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë