Kërkoni

Kriteret e kërkimit

Kriteret e Kërkimit

Produktet që plotësojnë kriteret e kërkuara

Shfaqni:
Renditni Nga:
kartuce kompatibel e rigjeneruar me garanci 100% e verdhe CLI581XXL Y per Canon Pixma TS6150,6350,8150,9150
e përdorshme në modelet e printerave: Canon Pixma TR 7500, Canon Pixma TR 7550, Canon Pixma TR 8500..
1.200 Lek
pa Taksë: 1.000 Lek
kartuce kompatibel e rigjeneruar me garanci 100% e zeze CLI581XXL BK per Canon Pixma TS6150,6350,8150,9150
Compatibile con: Canon Pixma TR 7500, Canon Pixma TR 7550, Canon Pixma TR 8500, Canon Pixma TR 8550..
1.200 Lek
pa Taksë: 1.000 Lek
kartuce kompatibel e rigjeneruar me garanci 100% kalter CLI581XXLC per Canon Pixma TS6150,6350,8150,9150
e përdorshme në modelet e printerave: Canon Pixma TR 7500, Canon Pixma TR 7550, Canon Pixma TR 8500..
1.200 Lek
pa Taksë: 1.000 Lek
kartuce kompatibel e rigjeneruar me garanci 100% magenta CLI581XXLM per Canon Pixma TS6150,6350,8150,9150
e përdorshme në modelet e printerave: Canon Pixma TR 7500, Canon Pixma TR 7550, Canon Pixma TR 8500..
1.200 Lek
pa Taksë: 1.000 Lek
kartuce kompatibel e rigjeneruar me garanci 100% PGI580XXL PGBK per Canon Pixma TS6150,6350,8150,9150
e përdorshme në modelet e printerave: Canon Pixma TR 7500, Canon Pixma TR 7550, Canon Pixma TR 8500..
1.500 Lek
pa Taksë: 1.250 Lek
www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë